5 серпня 2015

19:29
Прокуратура наполягає на усуненні Поздєєва з посади.4 серпня суд Дзержинського району міста посадив Поздєєва, директора парку Горького, під домашній арешт. Термін – 2 місяці, з восьмої вечора до восьмої ранку.
19:09
Незабаром Харківщина ризикує залишитися без газопостачання - таку заяву сьогодні зробили харківські газівники. У «Харківміськгазі» стверджують, вже близько місяця вони не отримують коштів на ремонт устаткування і модернізацію мереж, а головне, на виплату зарплат співробітникам.
17:29
Сьогодні в суді Фрунзенського району проходило засідання у справі про вибух біля Палацу спорту, в результаті якого загинуло четверо і постраждало дев'ятеро людей. Повідомляє сайт "Дозор".
16:53
Представники прокуратури просять очевидців акції біля офісу Добкіна поділитися фото та відеозаписами події. Повідомляє сайт прокуратури Харківщини.
15:53
4 серпня під час прес-конференції директор департаменту науки та освіти Анатолій Бабічев розповів про реформи в сфері освіти.
13:19
Правоохоронці затримали мешканця Дніпропетровська. Саме він брав участь у конфлікті на Скрипника,4, 3 серпня.
12:32
Вони здійснили теракт кілька місяців тому біля Палацу Спорту. Через них загинули люди. Сьогодні цих підозрюваних доставили до суду.
12:05
У центрі міста розповсюдилися величезні клуби диму. Це на вулиці Громадянській зайнялося полум’я.
10:27
«Опозиційни блок» від Харківщини повинні зареєструвати для участі у місцевих виборах за умови, якщо буде поданий повний пакет необхідних паперів.
10:56
Нацбанк підвищив курс євро. Про це повідомляє офіційний сайт фінустанови.