20 серпня 2015

00:01
Про це заявили громадські активісти під час свої прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі.
23:41
20 серпня представники громадських організацій розповіли про своє спільне патрулювання «Південного вокзалу»
19:26
Данило Привалов, син мера Харкова Кернеса, обрав собі за дружину дочку очільника з Буковини. Мова йде про колишнього голову Сокирянської районної адміністрації Василя Козака (Чернівецька область). Зараз він є головою районної ради.
18:27
Благодійний фонд соціального розвитку Харківської області почав діалог з Департаментом охорони здоров'я ХОДА про партнерство у рамках програми з надання лікарями-волонтерами консультацій фельдшерсько-акушерським пунктам у віддалених селах області. Таку програму Фонд запустив місяць тому, і вона розрахованана три роки.
17:05
Про це говориться в листі Харківського міського голови на ім'я Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка і міністра інформаційної політики України Юрія Стеця.
16:52
29 серпня в Пісочині відбудеться благодійний «Ярмарок добра», метою якого стане допомога дітям з особливими потребами.
16:26
Марині Ковтун, яку підозрюють в організації теракту в пабі на Римарській, можуть змінити запобіжний захід. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на IT Sector Харків.
16:02
Про це розповіли активісти та організатори проекту «Ecolanding» під час своєї прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі.
15:06
Готуються до виходу з друку відразу п'ять нових книжок вітчизняних прозаїків: видавництво «Віват» представить нову серію інтелектуальної художньої літератури «Вітражі».
14:11
20 серпня, сьогодні вдень, на Героїв Праці знову трамвай №26 зійшов з рейок. Про це повідомили користувачі соцмереж.