13 серпня 2015

22:18
Списки кандидатів будуть формуватися саме так, щоб там було не більше 10% людей, які вже працювали депутатами різних рівнів. Має оновитися склад рад, - про це під час прес-конференції 13 серпня у Харківській філії інституту ім. Горшеніна заявив народний депутат, заступник голови фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олег Лаврик.
15:27
На відео видно, що люди, які брали участь в штурмі офісу на Скрипника, не є мешканцями Харкова. Повідомляє сайт "057".
14:57
Пляжів Безлюдівки скоро не буде видно через сміття. Контейнерів для побутових відходів не вистачає, тож пляшки, папір, залишки їжі валяються прямо на піску біля водойми.
14:40
Ні дня без дрифту. Цього разу черга дійшла до №6 трамвая, який зіскочив зі шляху майже на повороті вул. Академіка Павлова на Салтівський провулок.
14:05
12 серпня в парку ім. Шевченка пройшла відкрита дискусія під час якої її учасники обговорили новий закон в сфері житлово-комунального господарства.
13:52
Голова ХОДА Райнін не припиняє відповідати на запитання журналістів різних видань.
11:52
У Куйбишевськом районі окупованого Донецька під обстріл потрапив приватний сектор. У ніч на 12 серпня від прямого падіння снаряда артилерії спалахнув двоповерховий будинок по вулиці Єршова, 2а.
11:30
Температура повітря в Україні спаде у неділю-понеділок. Про це повідала Синоптик Наталія Діденко. Інформує сайт ZN.UA.
11:08
Мова йде про відомий всім городянам проспект Гагаріна. Учора ввечері там знову стався дорожній інцидент.
11:04
12 серпня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція з приводу інфраструктурного розвитку храмів Харківської Єпархії Київського патріархату та її благодійної діяльності в зоні АТО.