25 серпня 2015

18:21
Ринкові торговці на території, підконтрольній «ЛНР», завищують ціни на м’ясо птиці.
18:24
24 серпня в Харкові відбувся святковий мітинг, приурочений до Дня Незалежності України. Організований він був завдяки зусиллям громадських активістів.
16:56
Укотре у Полтаві завтра спробують судити мера Кернеса. Що цього разу вигадають захисника Харківського міського голови, аби засідання суду знову перенести?
15:37
Нещодавно у мерії повідомили, що квитанції про нарахування субсидій на ЖКГ рознесуть кожному мешканцю поквартирно. Таких бланків вже надрукували сорок вісім тисяч.
15:01
У Валках (Харківська область) даївці зупинили автівку з київськими номерами, власники якої везли в салоні бойові припаси. Про це повідали представники прес-служби МВС Харківщини.
14:33
Глава держави Порошенко видав наказ про нагородження харків’ян, які загинули під час теракту 22 лютого 2015 року біля Палацу Спорту.
13:26
Електроенергія в Україні знову дорожчатиме. Від першого вересня ціна на електрику підскочить на 25%.
12:56
Тридцятип’ятирічний водій мікроавтобуса Volkswagen, який прямував до Харкова, не впорався з управлінням авто та виїхав на узбіччя, в результаті машина перекинулася.
12:28
До виборів у Харкова у сквері «Перемоги», там, де Дзеркальний струмінь, збираються «зарити» більше шести мільйонів гривень. Та чи не стало облаштування цієї території традиційною закономірністю напередодні місцевих виборів?
11:33
24 серпня на площі Свободи відбувся святковий концерт фолк-метал гурту «Тінь Сонця».