21 серпня 2015

21:36
20 серпня в садку харківського Літературного музею в межах проекту «Включи в себе життя» пройшла третя відкрита репетиція плейбек-театру «Живе дзеркало».
20:01
Проти закриття навчально-виховного комплексу «Сокольонок» рішуче виступають як педагоги, так і батьки, чиї діти там навчаються.
18:10
ДТП трапилося поблизу перехрестя вулиці Блюхера з вулицею Академіка Павлова. В аварію потрапили дві іномарки та маршрутка.
17:25
Про це домовилися 21 серпня під час круглого столу в конференц-залі Харківської організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка».
17:08
Святкування Дня Незалежності в Харкові відзначиться святковим концертом за участі фолк-метал гурту «Тінь Сонця».
15:57
У м. Харків росте майбутній Гарі Каспаров. Мова йде про Тихона Черняєва, якому всього п’ять років, однак він показує неабиякі результати в шахах. Хлопчик виконав норматив першого дорослого розряду.
16:35
В Харкові буде організований реабілітаційний центр для бійців АТО, де вони можуть отримати як медичну, так і юридичну допомогу.
15:41
Новий електропотяг вийшов на Салтівську лінію харківської підземки. Поїзд з п’яти вагонів Крюківського вагонобудівельного заводу привезли в депо метро ще всередині літа, протягом двох місяців потягом проходив обкатку. Напередодні дня міста городянам зробили презент, - потяг вийшов на маршрут.
15:11
Завтра під час візиту до Харкова Президент України Петро Порошенко представить кандидата від місцевої «Солідарності» на посаду міського голови на місцевих виборах восени.
14:10
Глава держави Петро Порошенко завтра відвідає військову частину Харківщини, яка розташована в Чугуївському районі в селищі Башкирівка.