4 серпня 2015

19:07
Лариса Чубарова, відома всім за прізвиськом «Тереза», яка підозрюється в організації і здійсненні кількох диверсій у Харкові, буде чекати суду в ув’язненні.
19:10
3 серпня в галереї сучасного мистецтва стартувала виставка Наталії Владимирової під назвою «Моя країна».
18:02
Учорашнє побоїще в Харкові біля офісу Партії регіонів ще раз продемонструвало, що дна в українській політиці немає. Чернігівські вибори здавалися нам найбруднішими, але передвиборна кампанія в Харкові вже показала, що деякі політики здатні підставляти під кулі звичайних харків'ян. І, що найцинічніше, не заради вигоди, а вже від відчаю.
17:00
Під час візиту до Харкова Давид Сакварелідзе, заступник генпрокурора України, повідомив, що прокуратура займає чітку принципову позицію в суді у справі мера Кернеса.
16:23
Жінка, яка управляла трамваєм та порушила правила водіння, працювала за фахом усього двадцять один день. Повідомляє сайт мерії міста.
15:52
У окупованому обласному центрі змістили з посади «ректора» Далевського університету Руслана Харківського. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:36
3 липня в Харківському кризовому центрі пройшла прес-конференція за участі правозахисників, які захищають права бійців добровольчих батальйонів на судах.
14:11
Той, хто був за кермом одного з трамваїв, що «зустрілися лоб у лоб» на Салтівці 3 серпня, не зробив зупинки, аби пропустити трамвай, який прямував назустріч на перетині стрілок.
13:50
Розслідуванням вчорашньої події, що трапилася на Скрипника,4, зайняті у Харкові 50 слідчих. Таку новину повідав Іван Варченко, радник міністра МВС Арсена Авакова.
10:20
«Опозиційний блок» отримав відмову в реєстрації на місцевих виборах у жовтні. А відтак, «ОБ» не братиме участі у виборах в Україні.