14 серпня 2015

17:40
Працівники СБУ затримали диверсантів, які підклали міну на залізниці – ділянці між Куп’янськом і Святогорськом, збираючись «пустити у повітря» поїзд. Новину розповіла Олена Гитлянська, прес-секретар СБУ.
18:51
13 серпня в галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» відбулося відкриття благодійної виставки «Єдина родина – єдина країна».
17:33
14 серпня в харківському Апеляційному суді було висунуте рішення стосовно справи волонтера Дмитра Явдошенка, якого приговорили до двох років колонії за ухилення від призову.
17:04
Президент України Петро Порошенко підписав указ про створення ще дев'яти районних військово-цивільнихадміністрацій в Луганській і Донецькій областях. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу глави держави.
15:59
В результаті обстрілу Макіївки терористами постраждали три мирні жителі. Про це пишуть жителі Макіївки в соцмережах, повідомляє сайт Інформатор.
14:17
Днями у місті Харків був вбитий знаменитий у Туреччині продюсер та дизайнер ювелірних виробів Емір Шашмаз. Відомо також, що він був чоловіком турецької кінозірки.
12:32
Біля супермаркету «Призма» недалеко від ст.метро «Наукова» в Харкові відбулося затримання чотирьох людей. Його здійснили люди у балаклавах.
11:58
Дмитра Явдошенка, харківського добровольця, що займався зборкою безпілотників для українських вояків, за рішенням суду утримуватимуть у СІЗО. Причина – начебто волонтер ухилявся від мобілізації.
11:21
Сьогодні знову перенесли суд на керівником сепаратистів, лідером рухів «Великая Русь» і «Юго-Восток» Юрієм Апухтіним.
22:54
Сьогодні «Об’єднання «Самопоміч» затвердило керівника штабу з виборів депутатів Харківської обласної ради. Ним став народний депутат України Роман Семенуха. Про це стало відомо під час прес-конференції, яка проходила у Харківській філії інституту ім. Горшеніна.