7 вересня 2015

14:58
Медики в окупованому Луганську отримали вказівку переклеювати етикетки на російських ліках з недійсним терміном придатності.
15:45
Наступне засідання у справі мера Харкова Кернеса та його охоронців пройде 14 вересня об 11:00 годині.
15:03
6 вересня на площі Свободи пройшло недільне віче, під час якого присутні мали нагоду обговорити нещодавні події під Верховною Радою та спірні питання щодо змін до Конституції.
14:49
Адвокат екс-міністра аграрної політики, члена ВО «Свобода» Ігоря Швайки планує в суді продемонструвати фотографії мітингу перед ВР, які доведуть невинність його підзахисного.
14:02
Служба безпеки України на блокпості біля села Андронівка Межевського району зупинила вантажівку, в якій виявила більше 20 000 пляшок горілчаних виробів. Біля села Гаврилівка Покровського району на блокпості співробітники спецслужби затримали ще одну хуру з 10 тисячами пляшок горілки.
13:48
Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що суд, захист Кернеса та прокуратура затягують справу, бо так хочуть ті, хто на Банковій у Києві.
13:08
Нардеп Добкін вдруге не приїхав до Полтави підтримати свого друга-не розлий вода. Зараз у суді укільканадцяте відбувається засідання у справі Кернеса, мера Харкова, та двох його охоронців, яких підозрюють у побитті Євромайданівців.
12:56
Прокуратура заявила клопотання про зміну запобіжного заходу у справі Кернеса.
11:55
Екс-нардеп підозрюється в організації безладів 31 серпня.