18 вересня 2015

19:14
Мешканець Харківщини наїхав на пішохода. Це сталося 16 вересня близько о пів на одинадцяту вечора на трасі Харків-Сімферополь.
18:53
У «Самопомочі» прокоментували інцидент, який стався сьогодні, 18 вересня, на підприємстві кандидата в мери Харкова Тараса Сітенка.
18:59
За словами організаторів музичного фестивалю «Україна: разом на зліт!», його головна мета полягає в культурній інтеграції всередині країни та формуванню міжрегіонального культурного обміну.
17:06
Він хотів підірвати залізницю, і через нього могло загинути чимало людей. Мова йде про терориста, який збирався підірвати залізницю в районі Новожанового.
16:09
26 та 27 вересня в Харкові проходитиме дводенний музичний фестиваль «Україна: разом на зліт!», який об’єднає музикантів з різних міст України.
15:18
«Спецназ реформ» в особі Екі Згуладзе, Давіда Сакварелідзе, Наталії Яресько, Айвараса Абромавічуса, а також інших іноземців-реформаторів запросили працювати в Україну за ініціативи глави АП Бориса Ложкіна.
14:04
Як повідомив новини АТН сам Тарас Сітенко, представники міліції і Червонозаводської прокуратури прийшли на територію фірми ДП «Спринтер», співзасновником якої є Сітенко, з постановою суду Червонозаводського району, в якому говориться про те, що нібито фірма не надає мобілізаційних списків.
12:47
Вони вирішили проїхатися на даху потяга, однак не думали про те, що все завершиться для них трагедію. Мова йде про двох хлопців. Один 1998 року народження, інший – 2000 року.
12:19
Вони незаконно привласнили приміщення державного підприємства-банкрота. Мова йде про злочинців, які розробили хитру схему отримання у власність приміщення одного з держпідприємств загальною вартістю 5,5 млн гривень.
11:49
Мова йде про Золочівський район, село Турово. Там нещодавно сталася жахлива історія з поножовщиною. Два чоловіки посварилися на грунті ревнощів.