24 вересня 2015

20:09
23 вересня в межах проекту «Діалоги про місто» відбулася чергова відкрита дискусія на тему «Як зробити Харків більш дружнім до людей?».
18:28
Це сталося завдяки широкому громадському резонансу, а також втручанню Авакова і Геращенка.
18:12
Нардепи від «Самопомочі» та юристи об’єдналися, аби стежити за легальністю дій правоохоронців, які перевіряють харківські компанії та фірми.
18:21
Про це розповіли керівники та ініціатори проекту під час прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі.
17:34
Харківська міліція знайшла трьох чоловіків, які начебто були задіяні в колотнечі біля оселі нардепа Добкіна. Про це розповіли у прес-службі МВС Харківщини.
16:53
З боку «ЛНР» надходила пропозиція обміняти Марію Варфоломеєву, схоплену в Луганську «ополченцями», на пенсіонера, який убив українського солдата вибухівкою, схованою у банці меду.
16:39
До міськвиборчкому він збирається приїхати на екологічному транспорті.
16:08
Перший замголови ХОО ПП ВО «Батьківщина» Андрій Шевчук очолив список кандидатів в депутати Харківської облради.
14:44
Відкриття меморіального стенду Владиславу Зубенку, одному з трьох харків’ян Героїв Небесної Сотні, відбудеться у Харківському університеті залізничного транспорту.
14:34
Суд встановив розмір запоруки для комбата «Слобожанщини», підозрюваного в підготовці замаху на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і інших, запорука в 1 млн. 200 тис. грн.