15 вересня 2015

18:18
Активи фінустанови Добкіна продаються. Також фонд гарантування внесків фізосіб запропонував до продажу активи чотирьох банків, серед них є і банк «Золоті ворота».
18:22
15 вересня Юрій Андрухович та члени гурту Karbido провели прес-конференцію, під час якої вони розповіли про всеукраїнський тур нового музикально-літературного проекту «ATLAS ESTREMO».
17:05
У Харкові встановили пам’ятник герою Небесної сотні. Відкриття монумента влаштували безпосередньо в Харківському національному університеті радіоелектроніки. Його розташували у фойє на другому поверсі. Незабаром на будівлі ВИШу розмістять і гранітну дошку Герою України.
16:29
Наразі у Харкові розшукують людину, яка вбила пенсіонерку. Сьогодні, 14 вересня, в Орджонікідзевському районі правоохоронці знайшли тіло похилої жінки з численними ранами голови. Їй було 82 роки.
15:55
Захід пройде в межах всеукраїнського туру нового музикально-літературного проекту «ATLAS ESTREMO».
14:40
Вони працювали під назвою страхової компанії, а ще їх підозрюють у «відмиванні» 10 мільйонів гривень. Про кого йдеться?
14:15
Сьогодні, 15 вересня, на початку дванадцятої години дня на Салтівці (вул. Корчагінців) невідома жінка вистрибнула з вікна багатоповерхівки. Зараз правоохоронці з’ясовують причини смерті: чи то з власної волі вона стрибнула, чи хто підштовхнув.
12:28
Йдеться про відкриття нового авіарейсу, який стартує наприкінці вересня цього року з Харкова до Стамбула. Взимку ж можна буде вирушити з Харкова і до Марибора.
11:37
Уночі на ХТЗ пролунав вибух. Це на пр. Фрунзе підірвалася та загорілася автівка «Шкода». Її власник припаркував біля будинку.
10:52
Багатоповерхівки на Салтівці могли підірватися. Точніше міг злетіти у повітря будинок за адресою вул.Тимурівців, 29Г.