4 вересня 2015

22:38
У міському штабі відзначили, що передвиборна кампанія буде дуже напруженою.
20:41
У Харкові експерти ініціативної групи «Прозора влада» провели незалежну експертизу Харківської міськради. Роботу фахівці розпочали ще в червні цього року. У чому мета такої перевірки, далі в матеріалі.
20:07
Він керує Харковом вже чотири роки. І за цей час його дохід зріс практично на 13 млн гривень. Про кого йде мова?
19:32
Скоротити втричі міськраду, прибрати «Жилкомсервіс» та позбутися поборів у школах. Саме з такою програмою під час Громадянського форуму з висунення єдиного кандидата від демсил на місцеві вибори 2015 виступив депутат Дмитро Маринін.
19:15
Про це розповіли представники волонтерської групи, які брали участь в проекті для вимушених переселенців «Новий відлік».
19:01
3G - це не лише спосіб бути завжди онлайн, дивитися кліпи на смартфоні і користуватися онлайн-радіо, це ще і хороша поміч для збільшення продуктивності на роботі.
17:30
На Харківщину в українській державі припадає 40% видобування природного блакитного палива. Аби ця галузь і надалі могла розвиватися, треба зменшити кількість потрібних паперів під час оформлення газовидобувної компанії.
16:40
Дорожні інциденти тут відбуваються чи не щодня. То автівки розбиваються, то тролейбуси стикаються з авто. Цього разу тут зустрілися відразу три машини.
15:45
Відповідний закон ухвалила Верховна Рада.
14:46
У Харкові відкрився VII Міжнародний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи», на який зібралося більше 500 учасників, які представляють різні країни і сфери діяльності. Майданчиком для проведення заходу став Premier Palace Hotel Kharkiv 5*.