3 вересня 2015

20:33
Обласне управління Мінюсту внесло її в реєстр політичних партій.
20:19
3 вересня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція з приводу викриття наркоточки в селищі Солоницівка, де місцевою громадою спільно з 15 батальйоном ДУК ПС було виявлено 400 кг маку.
18:59
Він пообіцяв зробити прозорою процедуру виділення міської землі. Мова йде про громадського діяча Петра Костенка, який висловив основні тези програми під час Громадянського форуму з висунення єдиного кандидата від демсил на місцеві вибори 2015.
17:29
Стало відоме ім'я військовослужбовця, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни. Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.
17:12
Харкову загрожує катастрофа. Місто той економічний режим, що склався в 90-роки, більше не зможе підтримувати. Про це під час громадянського форуму з висунення єдиного кандидата від демократичних сил на місцеві вибори 2015 у своїй програмі повідомив громадський діяч Ігор Рассоха.
15:26
Під час Громадянського форуму, на якому демократичні сили висували єдиного кандидата на місцеві вибори 2015 у мери Харкова, свою програму презентував нардеп України Михайло Кобцев , член партії «Солідарність БПП». Зокрема, Кобцев у своїй програмі зробив акцент на розвитку Харкова за рахунок відродження промисловості та будівництва.
15:34
2 вересня в межах поетичного туру «Meridian Czernowits-2015» в актовому залі ХНУ ім. В.Н. Каразіна відбулася зустріч з Оксаною Забужко.
12:59
Така новина зовсім нещодавно стала відомою не лише на Прикарпатті (м.Болехів), а й в інтернеті. І у Болехові, і в соцмережах говорять про наступне.
11:34
На Південному вокзалі нещодавно правоохоронці та бійці Нацгвардії провели ревізію під назвою - боротьба з нелегальною торгівлею.
10:57
Олександр Давтян, бізнесмен, керуватиме виборчим штабом «Блоку Петра Порошенка».