25 вересня 2015

20:51
Лідер харківської ВО «Свобода» не уточнив, на якому саме екологічно чистому транспорті він сьогодні приїхав у міськвиборчком, як обіцяв напередодні.
20:34
Луганчани-переселенці, які одержують пенсії, допомогу і інші соціальні виплати в «Ощадбанку», розповідають про труднощі зі зняттям готівки з банківських карток.
19:10
Балута і Горяїнов поведуть кандидатів від Волонтерської партії в і обласну, і міськц ради. «Справжня Варта» презентує повні списки кандидатів від цієї партії в депутати Харківської обласної і міської рад.
18:34
Так представникам ЗМІ перший заступник начальника фіскальної служби Харківщини Михайло Гагаркін прокоментував відкриття прокуратурою кримінального провадження за статтею - зловживання службовим становищем.
20:13
Про це розповів правозахисник Михайло Саєнко під час прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі 25 вересня.
17:37
На Сумській у Харкові трапилася серйозна аварія. Про це повідомили користувачі соцмереж. Хто винен у ДТП та чи є постраждалі?
16:31
В Харкові відбудеться благодійний концерт «Допоможемо пораненим!», виручені з якого кошти підуть на закупівлю унікального медичного обладнання для українських військових.
16:07
У місті нищать рекламу всіх конкурентів Кернеса. Наприклад, нещодавно підпалили банер «Нашого краю», а потім конфіскували рекламні щити у Родзинського.
15:10
Машину сильно зім’яло, а люди не можуть дістатися до базару, бо хід перекрив трамвай. Таку картину бачили очевидці ДТП по вулиці Академіка Павлова, яке трапилося сьогодні, 25 вересня.
14:39
Остаточну суму штрафу має визначити суд. Про це повідомила Ірина Дрозд, помічниця начальника Дзержинського райвідділу міліції.