10 вересня 2015

21:40
10 вересня на площі Ринок за участі Українського інституту національної пам’яті була відкрита виставка «Українська Друга світова».
19:10
Велика частина жителів Харкова почуває себе безпечно у своїх квартирах і будинках, але паралельно з цим городяни упевнені, що злочинців за останній час стало набагато більше. Такі підсумки експрес-опитування, яке провели соціологи Інституту Горшеніна.
18:53
За останній рік в Харкові значно виросла злочинність, на цю ситуацію вплинула прикордонна до зони АТО розташованість міста, і економічна криза, і стрімке збільшення кількості людей в місті за рахунок переселенців. Про це повідомив під час брифінгу в Інституті Горшеніна начальник МВС в Харківській області Андрій Крищенко.
15:02
3G інтернет, який охоплює все більше міст України, змінить багато сфер життя. Але найбільші зміни торкнуться, мабуть, бізнесу.
13:35
З ними працюватимуть висококваліфіковані психологи, їх возитимуть на екскурсії та водитимуть у театри. А ще тут створюватимуть усі умови, аби бійці, які повернулися із зони АТО, поринули у дитинство та відчули себе скаутами. Мова йде про реабілітаційний центр для тих, хто прибув із зони бойових дій. Він має запрацювати у Харкові на базі дитячого табору заводу «ФЕД» протягом місяця. Таку новину повідомила під час брифінгу 10 вересня у кризовому інфоцентрі волонтер Ярина Чаговець.
12:45
У Харкові на базі табору заводу «ФЕД» створять реабілітаційний центр для воїнів, які повернулися із зони АТО. В ньому бійцям надаватимуть психологічну, фізіологічну та соціальну допомогу. Про це повідомила під час брифінгу 10 вересня в Харківському кризовому інфоцентрі Ярина Чаговець, керівник волонтерської групи «Сестра милосердя».
10:50
Він намагався вкотре завезти контрабандний товар з Росії в Україну. Однак цього разу йому це зробити не вдалося. Йдеться про чоловіка, якого вчора на пропускному пункті «Веселе» прикордонники затримали з чималою кількістю взуття.
10:26
На Харківщині чиновники, незважаючи на боротьбу з корупцією, не припиняють брати хабарі та «горіти» на їх отриманні. То мера Люботина неодноразово ловили «на гарячому», то начальника міського департаменту з телекомунікацій. Цього разу під час отримання неправомірної вигоди затримали чиновницю зі сфери нерухомості.
19:23
10 вересня 2015 року, четвер. Температура повітря вночі +9, +11, вранці +7, +14, вдень +19, +20, ввечері +19, +15 градусів за Цельсієм. Опадів не буде.