9 вересня 2015

19:11
Що відбувається в суспільстві? Молодь не те, що не поважає людей похилого віку, вона їх просто б’є та грабує. І така молодь працює у правоохоронних органах. Про яку історію йдеться?
15:53
Вони сховали свої обличчя під балаклави та почали стріляти по бійцям Нацгвадії. Мова йде про Первомайський район Миколаївської області. Там сьогодні люди озброєні автоматами поставили на автошляхах блокпости.
14:02
Міліціанти Харкова кваліфікували викриття цеху з виготовлення ліків у Люботині як грабіж.
13:42
Вони народжують дітей, щоб потім їх вбити або не допомогти у складній ситуації. Бувають і такі історії, коли нетверезі тати взагалі ховають тіла своїх малюків у шафи. Про яку ситуацію йдеться?
13:25
Неподалік Харкова на автошляху Харків-Сімферополь сталося серйозне ДТП. В аварії загинуло троє людей. У чому причина?
13:08
Підпільний цех знайшли безпосередньо у житловому будинку. Фахівці, які працювали в нелегальній фармацевтичній «фабриці», виготовляли ліки ледь не на підлозі.
12:49
Він зривав серед біла дня сережки та золоті ланцюги. В ролі жертви зазвичай обирав жінок. Однак нещодавно його затримали правоохоронці.
12:37
Інцидент на дорозі на перетині Московського проспекту з вулицею 12 Квітня трапився вночі напередодні. Невідома автівка збила чоловіка, який переходив автошлях.
12:20
Одне з харківських підприємств відшкодує бюджету майже 2 млн гривень. Таке рішення ухвалив Жовтневий райсуд. Саме він зобов’язав приватне підприємство, яке працює на ринку роздрібної торгівлі, повернути борг з ПДВ.
11:44
Диверсії та хибні замінування турбують Харківщину чи не щодня. То аноніми дзвонять правоохоронцям, повідомляючи про ймовірну вибухівку в центрі Харкова, то місцеві мешканці районів області натрапляють на небезпечні знахідки. Що сталося цього разу?