23 вересня 2015

18:45
Так на своїй сторінці в соцмережі Facebook прокоментував події в Харкові 23 вересня міністр внутрішніх справ.
17:56
З 14 вересня 2015 року припейд-абоненти оператора Київстар тепер можуть переказувати грошові кошти зі свого мобільного рахунку своїм близьким для отримання готівки у відділеннях Нової Пошти. А вже користувачі швидкісного інтернету дістають таким чином цілодобовий доступ до «мобільного гаманця».
17:36
Партія «Самопоміч» висунула 48 кандидатів в депутати Харківської обласної ради, і 72 кандидати в депутати Харківської міськради.
15:03
Правоохоронці пояснили, що обстановка біля оселі Добкіна – під контролем.
13:13
23 вересня у Харкові намагалися штурмувати міськраду. Кілька активістів у масках потрапили до приймальні мера, пробули там кілька хвилин і облишили приміщення.
13:01
Приморський суд м. Одеси так і не зміг вибрати запобіжний захід командирові першого батальйону 28 Омбр Володимиру Пушкарю, раніше затриманому за сприяння в корупції, зважаючи на брак доказів. Кореспондент Южного Курьера поспілкувався з одеськими волонтерами, що забезпечують бригаду і знають стан справ в підрозділі.
12:43
Всеукраїнська громадська організація ім. М.І Пирогова «Військова медицина України» має намір поставити в Чугуєві пам’ятник видатному вченому-медику Єфрему Мухіну.
12:27
Уранці перед стінами міськради був пікет. Трохи пізніше, після того, як стався конфлікт поблизу будинку нардепа Добкіна, поряді із приміщенням виконкому сталася колотнеча за участю людей у масках та правоохоронців.
11:58
Кілька десятків людей у камуфляжній формі та масках сьогодні блокували оселю нардепа Добкіна.
10:53
Представники прокуратури Харківщини спрямували відповідний акт до суду Київського району.