8 вересня 2015

17:57
Конфлікт після кривавої бійні, що сталася 31 серпня біля Верховної Ради, продовжується. Про кого саме йде мова?
15:39
Екс-начальник харківської податкової повідомив в інтерв'ю «Восточному дозору», що давно готовий до будь-яких інформаційних атак відносно себе і своєї сім'ї.
15:24
Прокуратура Харківщини збирається перевірити Михайла Гагаркіна, колишнього керівника облуправління ДФС .
14:54
Сьогодні на з'їзді об'єднання «Самопомочі» в Києві висунули і затвердили кандидатів для участі у виборах 2015 року.
14:44
Зміївська ТЕС поповнює запаси вугілля. За останні два тижні в сховищах палива стало більше на 20 тонн. Цього добра має вистачити десь на 25-30 днів роботи. Про це повідав Олексій Белоцький, профільний начальник ХОДА.
13:21
Спортсмен з Харкова Тимченко Дмитро одержав бронзову перемогу у Лас-Вегасі (США), де стартував чемпіонат світу з боротьби.
12:32
Біля монумента Незалежній Україні пройшов мітинг, в якому брали участь пенсіонери. Причина – протестувальники хотіли, аби їм збільшили пенсію.
12:19
На Харківщині майже 175 тисяч родин одержують житлові субсидії. Крім того, ще близько 50 тисяч заяв наразі перебуває на розгляді в профільному управлінні регіону.
11:51
На Салтівці біля супермаркету «Велмарт» пограбували авто. Як усе сталося, далі в матеріалі.
10:54
Одеська мехбригада упродовж десяти місяців перебуває в зоні проведення антитерористичної операції поблизу Донецька. За весь час 28 Омбр відбила безліч масованих атак супротивника. Зокрема - героїчно обороняла Мар’їнку 3 червня цього року. «Южному Курьеру» стало цікаво, в яких умовах мешкають герої-офіцери, під чиїм командуванням одеська мехбригада зуміла упродовж десяти місяців безперервно тримати оборону на лезі фронту і не здати і метра територій.