28 вересня 2015

22:46
Посли держав, які є основними донорами гуманітарної допомоги в Україні, висловили стурбованість рішенням бойовиків "ДНР" і "ЛНР" вилучити з контрольованої ними території Донбасу міжнародні гуманітарні організації.
17:37
Суддя Андрій Антонов оголосив чергову перерву у справі мера Харкова Кернеса. Наступне засідання буде 5 жовтня, у понеділок. Початок – об 11.00 годині.
17:22
Чорний дим розповсюдився на весь центр Харкова. В усьому винна пожежа на Південній залізниці.
17:01
Зупинку приміських електропотягів у ранковий час через аварію вантажного поїзда біля Покотилівки вигадали представники ЗМІ.
16:35
Командира спецбатальйону «Слобожанщина» Андрія Янголенка випустили з-під варти під заставу.
16:24
Мер Кернес висунув звинувачення одному з відомих телеканалів країни. Це сталося під час перерви, коли журналісти брали в нього інтерв’ю. У мере виник конфлікт з кореспондентами «Інтеру».
15:02
Він за хабар підробив рішення суду. Завдяки цьому документу міськрада повинна була дати дозвіл мешканцю від’єднати квартиру від центрального теплопостачання та встановити систему індивідуального опалення.
14:51
Представники Євромайдану, які зазвичай проводять під стінами полтавського суду гучні акції, запевнили суддю в тому, що вони заспокояться, коли по-справжньому розпочнуть розглядати справу мера Кернеса.
14:05
Захист Кернеса висуває звинувачення Олександру Ганілову, прокурору, в тому, що він начебто не цілком розібрався у справі звинуваченого.
13:53
За минулу доби у бойових діях на Сході держави загиблих з боку сил АТО нема, однак четверо отримали поранення поблизу Мар’їнки.