22 вересня 2015

18:49
Мова йде про офіс міжнародної аутсорс-компанії Intego. Сьогодні, 22 вересня, там влаштували обшук. Хто саме обшукував айтішників, невідомо.
18:26
Сьогодні, 22 вересня, близько третьої години дня на окружній дорозі відбулася серйозна аварія.
17:55
Основним завданням офісу є лобіювання соціально-гуманітарних і комерційних інтересів Харківської області на усіх рівнях - від федерального до місцевого.
17:37
Харків’яни мають нагоду побачити спектакль за романом Сергія Жадана «Депеш Мод». Про це розповіли автори проекту під час прес-конференції, яка пройшла в Харківському антикризовому інфоцентрі.
13:25
Мова йде про контрабандну косметику, парфуми та запчастини для автівок. Саме таку контрабанду затримали неподалік Стрілечої Харківського району представники СБУ.
13:06
21 вересня в приміщенні харківської «Просвіти» пройшов вечір пам’яті Олександра Денисенка, голови Харківської міської організації Народного руху України та заступника голови Харківської обласної організації партії.
12:38
В Харкові на базі Харківського театру для дітей та юнацтва буде реалізований унікальний театральний проект, оснований на романі Сергія Жадана «Депеш Мод».
12:32
У Харкові, ні для кого не секрет, найвищі тарифи на послуги ЖГК серед усіх областей України. Чого не скажеш про зарплату мешканців міста. Середній оклад по Харкову – 2500-3000 грн. За трикімнатну або чотирикімнатну квартиру в опалювальний сезон треба заплатити за всіма квитанціями комунальних служб від 1400 до 2500 грн за місяць. Що ж залишається на проживання?
11:47
Лідери «ЛНР», немов забувши про недавню заяву про інтеграцію в РФ і проведення фейкових виборів, знову просять амністію і готові жити за Конституцією України.
11:29
На Нових будинках ледь не загинув велосипедист. 21 вересня автівка Daewoo збила чоловіка, який їхав на двоколісному транспорті.