2 вересня 2015

22:17
Міністерство юстиції України зареєструвало рішення НКРЗІ про затвердження нового «Порядку надання послуги переносу абонентських номерів».
18:06
Представники ГО «Зелений фронт» готові підтримати тих кандидатів в депутати, які будуть виконувати пропозиції їх екологічної програми.
17:02
Апухтіна, лідера «Юго-Восток», будуть тримати в СІЗО ще два місяці. У суді досі не можуть провести допит свідків звинувачення.
16:21
Міністерство юстиції України зареєструвало рішення НКРЗІ про затвердження нового «Порядку надання послуги перенесення абонентських номерів».
13:48
Позивний «Білий» більше півроку виконує бойові завдання в зоні АТО. У багатьох операціях йому допоміг пес на прізвисько «Гільза».
13:35
1 вересня учні другої спеціалізованої школи Станиці Луганської поспішили на заняття. Будівля школи рік тому була зруйнована.
12:56
Біля метро «Ботанічний Сад» сталася аварія за участю тролейбуса, яким керував нетверезий водій.
12:33
Вони накрали твердого сиру на 1 млн гривень, а також продавали його в Росію. Однак «лавочку» вчасно викрили українські правоохоронці.
12:02
Такі дані голова ХОДА І.Райнін, який одночасно є головою обласної організації «БПП», приводить в інтерв'ю виданню «Цензор.НІ».
11:41
Він керував автівкою та вирішив обігнати іншу машину. Однак нічого не вийшло. Відбулося зіткнення, через яке загинули люди.