30 вересня 2015

00:16
Статус учасника бойових дій був наданий 71000 військовослужбовцям Збройних сил України. На даний момент 65,5 тисяч чоловік отримали посвідчення.
23:55
Кандидати від партії "Відродження" до Дніпропетровської міськради не змогли зареєструватися. В цьому їм було відмовлено.
01:38
30 вересня в парку Шевченка знову говорили про те, як зробити Харків містом, яке було би комфортним для всіх його мешканців.
18:58
Усесвітня мережа - це не лише інструмент для спілкування і джерело всілякої розважальної інформації, це вірний помічник у всьому, особливо коли швидкісний інтернет завжди під рукою: вдома, на роботі і навіть в автомобілі.
17:37
Поблизу Харкова сталася пожежа на цегляному заводі. Підприємство розташоване у селищі Велика Рогань.
16:41
Напередодні місцевих виборів усіма мешканцями Харкова «улюблений» мер Кернес вирішив спростувати всі чутки, які навколо його особи останнім часом накопичилися, а також розповісти, які у нього відносини із Коломойським, з другом-не розлий вода Добкіним та заявив про свою позицію відносно влади.
15:16
Ігора Швайку, члена ВО «Свобода» все ж таки арештували. В Апеляційному суді Києва Швайці було змінено запобіжний захід.
15:02
На проспекті Тракторобудівельників сьогодні, 30 вересня, трапилася дорожня пригода за участю трамвая №23.
14:08
Комітетом виборців України було зафіксовано чимало порушень виборчого законодавства під час виборчої кампанії до місцевих органів влади.
13:28
Затримання сталося поблизу кордону з РФ у Вовчанському районі. Операцію здійснили представники батальйону «Харків-1».