17 вересня 2015

17:56
Нове освітлення у оперному театрі Харкова з’явилося зовсім нещодавно. Наскільки воно важливе для проведення вистав закладу, глядачі вже зможуть оцінити 5 листопада, коли відбудеться модерн-балет «Колесо фортуни».
16:45
Екс-губернатор назвав вчорашнє голосування міськвиборчкому по районних комісіях перемогою над «міською владою і низкою політичних сил».
16:00
Про це говорили учасники відкритої дискусії, яка відбулася в парку Шевченка в межах проекту Демальянсу «Діалоги про місто».
13:19
У Харкові на пр. Гагаріна поблизу супермаркету «Нова лінія» трапився дорожній інцидент за участю швидкої допомоги. Сталося це об 11-й годині сьогодні, 17 вересня.
13:15
16 вересня в Молодіжному парку представники Спілки української молоді на чолі з Костем Черемським відновили пам’ятний камінь, присвячений загиблим воякам УПА.
12:55
«На даний момент в соцмережах дуже великі йдуть пересуди навколо групи «Сестра милосердя», навкруги особисто моєї персони з нашої волонтерської роботи. Є люди, які хвалять нас за роботу, а є - які звинувачують нас в чомусь. Хотілося відповісти б сьогодні на усі ці питання», - про це під час брифінгу в Харківському кризовому інфоцентрі заявила голова волонтерської організації «Сестра милосердя» Ярина Чаговець.
12:36
16 вересня в Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі УАПЦ (о) відбувся міжрелігійний бар-кемп під назвою «Шляхи досягнення миру у досвіді релігій світу та український контекст».
10:56
Неподалік Харкова та поблизу Мерефи 16 вересня трапилося серйозне ДТП, в якому загинув 18-річний мотоцикліст.
10:47
«Червоний півень» охопив дев'ятиповерховий житловий будинок на вулиці Дружби Народів.
10:28
Він не заробив за рік мільярд гривень – бугалтер помилився. Гроші у нього завжди були.