Мистецтво

01:02
Шість молодих творців зібрали свої роботи в одній галереї і змогли вдало об’єднати мантри, скульптури, фотографії та батік.. Випускники художньої академії, педуніверситету та вільний фотограф об'єдналися під назвою - "Предмети мистецтва як модулі житлового простору".
00:48
Харківський театр "Арабески" заснований в 1993 р. студентами театрального відділення Харківського інституту мистецтв. У репертуарі театру - п'єси і сценічні постановки за творами класичних і сучасних українських авторів таких як Микола Хвильовий, Григорій Сковорода, Іван Котляревський, Сергій Жадан.
22:43
… пошукові запити потрібно було б подавати у письмовій формі, на спеціальному бланку, у вівторок та четвер з дев’ятої до одинадцятої години ранку, за місцем прописки. Для цього було б необхідно відстояти чергу з тридцяти людей.
21:53
Українська мова, слава Богу, вільна від кримінального «блатного» жаргону. Тож для того, щоб передати всю «глибину» «мислення» наших поточних Донецьких керівників пропонуємо цей мистецький матеріал мовою оригіналу. Сподіваємося, що після нього «любов» до цієї синюшної влади стане ще більшою і об’ємнішою.
12:55
Біля Оперного театру, у фонтанів, відбулися масові обливання водою. Близько трьохсот молодих людей озброїлися водяними пістолетами, цеберками, пляшками і навіть тазиками.
01:15
Кримські миловари встановили "мильний" рекорд, виготовивши цільний шматок мила 2 метри в довжину і 84 сантиметри завширшки - найбільший на території СНД.
18:27
Перший місяць літа порадує українців двома вихідними понеділками. Як відомо – понеділок день важкий, тому з нагоди Трійці і за рахунок перенесення робочого дня на свято День Конституції ми матимемо можливість двічі розпочати робочі тижні з вівторків.
18:15
Останнім часом ведуться розмови про документи нового покоління з біометричними даними їх власників. Але в даному випадку - мова не про поголовну паспортизацію, а про закордонні паспорти. Як відомо, Мін'юст підготував і зареєстрував у парламенті чергову версію законопроекту «Про документи, що засвідчують особу і підтверджують громадянство». Планується, що введення нових документів триватиме до 2018 року.
17:50
“Океан Ельзи” нечасто балує харків'ян своїми концертами. Напевно, тому Палац Спорту вчора був забитий просто під зав'язку! Заповнився не лише танц-піл, але і сидячі місця. Правда, усидіти на місці змогли лише одиниці. Останні стрибали без передиху, співали улюблені пісні, вищали від захвату і щастя бачити Вакарчука на сцені.
13:26
Культурний несезонний врожай. Проект «КВАРТИРНИК» і концертне агентство «Імпульс» вирішили цього року порушити правило червневої сієсти, коли в Харкові затихає культурне життя, - і провести таку кількість заходів, скільки не робили в інші місяці.