Мистецтво

22:04
Шукаючи прадавні корені української мови, не можна ігнорувати того безсумнівного факту, що українці – частина слов’янського світу, а українська мова – одна із слов’янських мов. Історія слов’янської писемності сягає далеко в минуле.
22:18
Ось уже більше двохсот років на повіті поблизу Диканьки цвіте бузковий гай. Такої кількості кущів бузку немає більш ніде в світі. «Це найкращий і найбільший бузковий букет світу» - гордо заявляють місцеві люди. Щороку під час цвітіння бузку в гай приїздять тисячі туристів. До речі споглядання цього дива абсолютно безкоштовне, що приємно дивує як піших туристів, так і власників автотранспорту, які вільно можуть заїхати до території гаю.
20:25
Ми живемо в такий час і в такому світі, де нас постійно підстерігають різні неприємності, через які ми засмучуємося і у нас псується настрій. Наприклад, такими неприємностями можуть бути: запізнення на роботу, неприємна зустріч або розмова і т.д.
17:55
Любов не привід для дурниць Одного разу у вагоні Що з Харкова ішов на Львів В однім купе сиділо двоє Вона мовчала, він сопів.
13:35
Гумор має свою силу впливу. Тож сміємося над владою. Читайте історію з Золотою Рибкою та про міст уподовж річки. Хто знає цікаві анекдоти, - пишіть.
22:11
Журнал «Коза» є оригінальним за художнім оформленням та змістовним наповненням. На шпальтах видання вміщені театральні жарти, інтерв’ю з відомими акторами, інформація про різні театральні професії, тобто все те, що може бути цікавим для людей, які шукають щось екзотичне і, звісно ж, для тих, що працюють в театрі.
15:54
З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, того, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополучні сім’ї – це мірка розвитку і прогресу країни
10:57
Напевно немає більш зловісного дня календаря, ніж сьогоднішній день. Ранком багато прокинулись з неприємним передчуттям і всю "чорну п'ятницю" будуть побоюватися чорних кішок, розбитого дзеркала, розсипаної соліі пролитого масла. Сьогодні світ повністю заволодіє свідомістю сучасних людей, яким, здавалося б, соромно забивати голови всякою окультною нісенітницею. І все ж ми, люди XXI-го століття, будемо дружно спльовувати через ліве плече. Тому тьху, тьху і ще раз тьху!
23:35
Степан Сапеляк родом із Тернопільщини, тому на свято завітали представники Тернопільської обласної держадміністрації, громадські діячі і письменники. Теплі привітання супроводжувались різноманітними подарунками і святковою концертною програмою.
01:55
Роман «Холодний Яр» заснований на реальних подіях і вміщує розповіді про збройну боротьбу за Українську державу під жовто-блакитним прапором УНР та чорним прапором Холодного Яру. Книга доповнена історичними документами, біографічними розповідями про автора, розповідями про життєвий шлях героїв, описаних у романі та фотографіями.