Мистецтво

13:11
Основною метою конкурс дитячого малюнку «Весна за вікном» є позитивний вплив на дитячу психологію і розвиток. Роботи всіх учасників будуть виставлені в Саду Шевченка, а переможці візьмуть участь у фестивалі дорослих художників, що відбудеться у вересні поточного року.
22:52
Вечір українського гумору члени культурно мовного клубу «Апостроф» проводять раз на рік. З цієї нагоди харківські письменники зачитали власні вірші та переклади гуморесок з інших мов. Не залишили поза увагою й твори Остапа Вишні.
16:21
Проводився турнір у місті Полтава. Спортивна федерація запросила шашкових суддів, що мали спортивні звання. Усім вислали офіційний виклик і роботодавці дивлячись на такі документи, навіть згодились оплатити пропущений робочий день. Така причина відсутності вважалась поважною.
12:53
Тарас Григорович Шевченко казав: «Учітесь, читайте, чужого научайтесь і свого не цурайтесь». Виконуюючи волю великого Кобзаря, намагаємось пізнати в житті щось нове і цікаве, збагатити свій внутрішній світ. Тому з великою радістю і жагою до знань ми відвідали книгарю «Є», де члени МГО AIESEC представили увазі глядачів відео-проект та лекцію на тему: «Індія - країна контрастів. Частина друга».
12:52
Сільська, але одна з найбільших в районі школа. В «А» класах навчаються діти з середнім розвитком, у «Б» - з неблагополучних сімей та слабкими знаннями. Хоча декого з нормальних дітей запихали в «Б» клас, аби інша частина учнів могла хоч у когось списувати на контрольних та заліках. Мій клас знаходився на третьому поверсі. У Просторій кімнаті висіло 5 портретів Тараса Шевченка, вишиті рушники та глиняний посуд.
08:56
На аукціоні Phillips de Pury & Co в Лондоні купили картини Анатолія Криволапа, Олега Тістола та Вінні Реунова. Ціна художніх робіт сягала по кілька десятків тисяч доларів.
15:08
Гумор – це не що інше, як розум. А хто гумору не розуміє? Забув витерти ноги, прийшовши в гості, але виправив помилку, - витер їх, ідучи з гостей.
11:23
У 8 років Григорій потрапив до дитячої трудової колонії. Чи живі його батьки і де вони знаходяться хлопець не знав. До 1932 року всі діти ходили до школи, виконували польові роботи. Їсти давали всім. Але потім, настав страшний голод. Припинилося постачання харчів.
23:20
Одного ранку скидаючи в бак для сміття всілякий щоденний непотріб я помітила жінку. Вона була одягнена в старий, але чистий одяг. Невеликого зросту, худорлява.
19:29
Кращі читці Слобожанщини запрошені до Львова. Там відбудеться 4 етап конкурсу. Такою поїздкою і цифровим фотоапаратом нагороджено Сатуєву Мар’ям зі Змійова та Тугусова Артема з Чугуєва.