5 вересня 2014

23:23
Мінімальний гарантований об'єм прокачування газу в Україну словацьким маршрутом становитиме 6,4 млрд кубометрів в рік.
23:19
Ціни виробників промислової продукції в Україні в серпні порівняно з липнем 2014 року зросли на 2,6%, повідомляється на сайті Державної служби статистики України.
23:17
Щодобова кількість навантажених зерновозів за вказаний період становила 1120 вагонів, що перевищує план на 41,7%.
23:09
Кабінет міністрів України оприлюднив постанову про призначення першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Анатолія Максюти тимчасово виконуючим обов'язки міністра.
23:06
У Львові через неправдиве повідомлення про теракт на кілька годин припинялась робота аеропорту.
22:55
ООН готова взяти на себе завдання із спостереження за виконанням угоди про припинення вогню на Сході України.
22:51
Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) припинила злочинну діяльність диверсійно-розвідувальної групи ДНР, яка діяла поблизу селищ Луганське та Олександрівка на Донеччині
22:07
Для успіху оголошеного припинення вогню на Сході України необхідно здійснити низку процесів, серед яких – підтверджене виведення з України російських військ, «якщо вони там є», сказала сьогодні канцлер Німеччини Анґела Меркель.
22:01
Президент України Петро Порошенко обіцяє розглянути питання особливого статусу для окремих районів Донецької та Луганської областей.
21:55
Президент України Петро Порошенко заявляє, що домовленості, досягнуті сьогодні на зустрічі тристоронньої контактної групи в Мінську, зокрема про припинення вогню, базуються на його мирному плані