8 вересня 2014

13:23
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр вважає, що інциденти на Донбасі після досягнення домовленості про припинення вогню демонструють їхню "крихкість". За його словами, інциденти поблизу Донецька, Маріуполя та в інших точках Донбасу доводять, що дипломатичні потуги "можуть бути швидко зведені нанівець".
13:20
Президент Європейської Ради Герман ван Ромпей заявив, що Євросоюз може відмовитися від нових санкцій проти Росії, якщо режим припинення вогню на Сході України зберігатиметься.
13:15
Реверсні поставки з Європи замінять російський газ наполовину. Цієї зими в оселях українців сильно тепло не буде, але критичного холоду – також.
13:12
Влада Канади надасть Україні $1 млн через трастові фонди Північноатлантичного альянсу. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.
13:09
В США заявили, що не пропонували Україні поставки смертельного озброєння.
12:58
Про скасування режиму припинення вогню на Донбасі наразі не йдеться. Про це у неділю заявив представник інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий.
12:54
В центрі Слов'янська в одному з ювелірних магазинів стався вибух, в результаті якого постраждали двоє людей. Про це у неділю, 7 вересня, повідомив батальйон «Київ-1» на своїй сторінці у Facebook.
12:44
Прогнози щодо ситуації на Сході України невтішні, переконаний військовий експерт, головний редактор «Цензор.Нет» Юрій Бутусов. Про це він розповів у студії Громадського телебачення.
12:35
У неділю, 7 вересня, біля Маріуполя Донецької області російські війська обстріляли з важкої артилерії блокпост батальйону «Азов».
12:26
За повідомленнями жителів, друга ніч в Луганську пройшла спокійно, в місті не були чутні звуки пострілів.