29 вересня 2014

19:48
Волонтери упевнені, що силами патріотів зберуть стільки, скільки потрібно.
19:40
Бойовики так званої "Донецької народної республіки" отримали підкріплення.
19:33
Представники "Луганської народної республіки" присвоїли заправки, що належать компанії "Східні ресурси". Нові власники вже продають на цих АЗС бензин і дизельне паливо.
19:26
У Луганській області вибори пройдуть в п'яти округах. Про це повідомила колишня в.о. глави Луганської облдержадміністрації Ірина Веригіна.
19:18
У Луганську в ефірі радіостанції, яка підконтрольна терористам, передали повідомлення для городян про "націоналізацію" бойовиками мережі супермаркетів.
19:10
Рада ЄС та Європейська комісія заявляють, що Угода про асоціацію є двостороннім документом між Україною та Європейським Союзом, а тому будь-які зміни в ньому можуть бути внесені однією зі сторін за згодою іншої.
19:04
Доказову базу в кримінальних провадженнях стосовно екс-президента Віктора Януковича та інших колишніх високопоставлених посадових осіб зібрано, наголошує глава Служби безпеки Валентин Наливайченко.
18:58
Люди, які звалили пам'ятник Леніну на пл. Свободи в Харкові, звільнені від кримінальної відповідальності, передає «Главное».
18:46
Делегація Харківської області взяла участь у заходах, присвячених Всеукраїнському Дню дошкілля, що відбулися 26 вересня у Києві. До складу делегації увійшли керівники, педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів, методисти, викладачі та представники громадських організацій.
18:42
Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» в Харківській області створені і діють 34 центри надання адміністративних послуг. Центри працюють в 27 районах області та 7 містах обласного значення, враховуючи місто Харків. Про це 29 вересня повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута в ході всеукраїнської селекторної наради з роботи центрів надання адміністративних послуг, яка пройшла під головуванням віце-прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.