12 вересня 2014

16:52
Два пам'ятники Леніну - в Орджонікідзевському та Жовтневому районах Харкова - сьогодні вночі було повалено. Одну зі скульптур стягнули тросом та переламали навпіл, а другу зруйнували разом із постаментом.
16:20
Сучасні українські політики не прагнуть до проведення реформ, так як не орієнтуються на проблеми суспільства, а живуть від виборів до виборів.
15:54
Для відновлення інфраструктури Донбасу необхідно залучати кошти як країн Митного Союзу, так і країн ЄС.
15:48
11 вересня у Львові журнал «Шо» представив проект «Східний фронт», який має на меті показати літературу та життя на тлі війни.
11:19
Автобус прямував із Харкова до міста Первомайськ Луганської області. Неподалік від останнього терористи обстріляли автобус. Загинуло дві людини.
00:12
У Харкові формуються партизанські загони. Серед жителів міста, які записалися в партизани, люди різної статі, віку, комплекції і соціального статусу.
00:04
Європарламент готовий ратифікувати Угоду про асоціацію між Україною і Європейським Союзом 16 вересня синхронно з Верховною Радою України. Зараз опрацьовується можливість організації відеомосту між Страсбургом і Києвом для того, щоб процедура голосування депутатів відбулася одночасно. Про це президент Європарламенту Мартін Шульц, який перебуває в Україні з візитом, розповів на зустрічі з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком, повідомляється на урядовому порталі.