18 вересня 2014

20:35
"За підсумками 7 місяців 2014 року експортні поставки з Харківської області до країн Європейського Союзу зросли на 72,4% порівняно з аналогічним періодом минулого року", - про це повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін.
20:29
До професійно-технічних навчальних закладів Харківського регіону продовжується набір учнів на навчання у 2014/2015 навчальному році. Про це повідомив перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін.
20:12
Сьогодні в малій залі обласної державної адміністрації відбулося засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону за участю першого заступника голови ХОДА Ігоря Райніна.
19:40
Недалеко від Чугуєва Харківської області проходять бойові навчання 92-ої окремої механізованої бригади. У навчаннях бере участь важка бойова техніка, танки, БТР. Також на полігоні присутні бійці, які прийшли з третьої хвилі мобілізації. Тут вони проходять курс молодого бійця, після чого вирушать до зони АТО.
19:13
З початку введення військового збору (3 серпня 2014г.) до бюджету від платників Харківської області надійшло майже 28 млн. грн.
18:58
У Луганській області бойовики стріляли в районах Гірського, Золотого, Орєхового, Чорнухіного, Станиці Луганської, Сєверодонецька і Щастя, яке в результаті зазнало найбільшіх руйнувань.
18:50
Через неможливість доставити на фільтрувальні станції «Луганськводи» рідкий хлор, підприємства змушені припинити водопостачання у 9 міст.
18:41
Президент Петро Порошенко заявляє, що готовий надати більше прав сепаратистам. Але з умовою –територіальна цілісність України має бути незмінною.
18:34
18 вересня в Харкові нардепи від ВО «Батьківщина» провели прес-конференцію з приводу нового закону про надання окремим районам Донбасу особливого статусу.
16:50
У вівторок Верховна Рада з п'ятої спроби ухвалила закон про так званої люстрації.