24 вересня 2014

22:46
Третій місяць поспіль бюджетники і пенсіонери на Луганщині не отримують виплати. Гуманітарна допомога дісталась кожному другому, хто очікував на неї. Військові та добровольці діляться харчами з місцевими мешканцями. Останні ж кажуть, що протримаються так щонайбільше два місяці.
20:56
Позицію українських військових під Луганськом обстріляли з мінометів. Обстріл тривав понад дві години.
19:10
Від романтичних осінніх пейзажів до колоритних натюрмортів, які миттєво можуть розбурхати апетит. У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкрилася експозиція «Осіннє коло».
17:47
Вирішення ситуації в Україні стане головним пріоритетом для нового генсека НАТО Йенса Столтенберга, який 1 жовтня вступить на посаду. Про це колишній прем'єр Норвегії Столтенберг заявив Норвезькому телеграфному агентству, повідомляє «ІТАР-ТАСС».
17:33
У результаті підмиву дороги під асфальт провалився автомобіль, повідомляє «Сегодня».
17:15
У Дніпропетровську жінки плетуть маскувальні сітки на БТРи.
17:07
23 вересня в Луганську, як і раніше, тихо. Через сильний вітер, за словами луганчан, в деяких районах виникли нові проблеми зі світлом.
16:54
Ніч з 23 на 24 вересня пройшла неспокійно. У місті бушував ураган, крім того, не припинявся обстріл декількох районів Донецька.
16:39
В Україні можуть встановити єдину ціну на газ для всіх споживачів.
16:31
Україна не продаватиме військову техніку за кордон, поки йде антитерористична операція. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час 11-ї міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека", повідомляють "Українські новини".