22 вересня 2014

17:42
Харківська область повністю виконує план наповнення бюджету: до бюджету зібрано близько 8 млрд.грн., але незважаючи на це потреби області забезпечені на 80%. Про це 22 вересня повідомив журналістів голова Харківської облради Сергій Чернов. За його словами, бюджетним організаціям не вистачає 227 млн.грн. до кінця року для того, щоб сплатити, зокрема, за комунальні послуги і зарплату працівникам.
17:39
У Харківській області збільшується забій великої рогатої худоби. Про це 22 вересня повідомив журналістів голова Харківської облради Сергій Чернов.
17:37
З початку року в Харкові та області зареєстровано 375 заяв за фактами телефонного шахрайства. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВДУ в Харківській області, розкрито 51 кримінальне правопорушення в цій сфері.
17:33
Харківська облрада на черговій сесії в четвер, 25 вересня, планує внести зміни до регіональної програми "Облаштування і реконструкції українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області" на період до 2015 року і виділити додаткові кошти на її реалізацію.
17:31
Група фахівців кафедри фізичної хімії, загальної та неорганічної хімії факультету військової підготовки НТУ «ХПІ» запропонувала нову технологію підвищення функціональних властивостей конструкційних матеріалів і відновлення відпрацьованих або зношених поверхонь машин, механізмів та обладнання, виготовлених з вуглецевих сталей і чавунів.
15:17
21 вересня в Харкові після маршу миру відбулося вже традиційне недільне віче. Розпочалося воно з того, що активісти випустили білих голубів, які мали символізувати мир.
14:07
Кожної неділі після десятої години ранку на площі Свободи діє «відкритий» університет по інформаційній та психологічній підготовці населення до бойових дій.
12:49
21 вересня Харків приєднався до всесвітнього маршу миру, який проходив в 70 містах світу, в тому числі й в Росії.
12:24
Куп’янська прокуратура нагляду за дотриманням законів в транспортній сфері процесуально керує кримінальним виробництвом за фактом службової підробки посадовцями однієї з лікарень ГП "Південна залізниця" (ч.1 ст.366 УК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області. Передає сайт «Судебно-юридической газеты».
12:10
За тиждень вони збільшилися до 16,418 млрд кубометрів.