23 вересня 2014

19:45
ПАТ "Хлібозавод "Салтівський" (Харків) підвищило ціни на деякі види продукції. Про це 23 вересня повідомили "SQ"в прес-службі заводу.
19:10
Президент України Петро Порошенко повідомляє, що у вівторок, 23 вересня, із полону звільнили 10 українських військових. Повідомляє «Українська правда». Про це йдеться на його офіційній Twitter-сторінці.
19:03
У Дніпропетровській області воїни механізованих підрозділів однієї з військових частин збройних сил, які були призвані до війська в рамках чергової хвилі часткової мобілізації, відшліфовують майстерність під час бойового злагодження.
18:37
Ніч з 22 на 23 вересня в Луганську пройшла спокійно. У місті тихо. У деяких районах зберігаються проблеми з електрикою і водою. Газ є. Основна проблема - відсутність води. У багатьох районах відновлено постачання електроенергії, і з'явився мобільний зв'язок.
17:56
У районі Ясинуватівського поста ДАІ обвалилася естакада. 23 вересня на об'їзній дорозі Донецька стався обвал естакади. Постраждала ділянка дороги в районі Ясинуватівського поста ДАІ.
17:45
Харківська область продовжує отримувати підручники для 6-х класів загальноосвітніх навчальних закладів на 2014-2015 н.р. Як повідомляє Департамент науки і освіти ХОДА, 19 вересня надійшло 4 назви нових підручників.
17:37
На базі навчального центру Харківського національного технічного університету сільського господарства імені П. Василенка в с. Первомайське Харківського району відбувся регіональний тематичний науково-практичний семінар «Оптимальні техніко-технологічні рішення в рослинництві» з нагоди щорічного свята «День механіка-2014». У роботі семінару взяв участь директор Департаменту Агропромислового розвитку ХОДА Борис Данилів і фахівці Департаменту.
17:27
Про це на засіданні обласної робочої групи з координації діяльності органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування щодо сприяння виборчим комісіям у здійсненні ними своїх повноважень на період підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України сказав заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома.
17:17
ВАТ "Турбоатом" (Харків) у 2012 р. виконало ремонт ротора високого тиску турбіни К- 100-90-7, виготовленого Ленінградським металевим заводом (Росія) для блоку №2 ТЕС "Фа-Лай" у В'єтнамі. Про це повідомив сайт "Турбоатома". Інформує інтернет-видання «Статус Кво».
17:02
ПАТ "ТММ-Енергобуд" (с. Вільшанка, Чугуївський р-н, Харківська обл.) братиме участь в модернізації Слов'янської ТЕС (Донецька обл.). Про це 23 вересня повідомив генеральний директор "ТММ" Микола Толмачов ("Енергобуд" входить до структури "ТММ"). Інформує інтернет-видання «Статус Кво».