2 вересня 2014

22:58
Під час IV Енергетичного форуму пройдуть виставки "Енергія-2014", "Енергоефективне будівництво","Опалювання. Водозабезпечення ".
22:48
Верховна Рада України внесла зміни до Митного і Податкового кодексів щодо спрощення ввезення продукції оборонного призначення.
22:43
У зв’язку з напруженою ситуацією в країні чимало львів'ян почали цікавитися, де у Львові можна навчитися надавати першу медичну допомогу та як правильно поводитися зі зброєю. Tvoemisto.tv дізналося - скільки триває навчальний курс надання першої медичної допомоги та у скільки обійдеться навчання стрільбі.
22:38
Запорізька область друга в Україні за чисельністю біженців, прийнятих із зони Антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях
22:33
В Україні у ранкові та вечірні години пік знову відключатимуть електрику. Про таке рішення повідомили у Міністерстві енергетики і вугільної промисловості.
22:30
У Донецькій області через пошкодження внаслідок бойових дій терористів знеструмленими залишаються 130 населених пунктів.
21:59
Верховна Рада не підтримала законопроект про внесення змін у законодавство, які б дозволили змінити межі деяких округів і зменшити витрати на вибори. За законопроект проголосували лише 134 народних депутати із 317 зареєстрованих у сесійній залі.
21:52
Українські силовики залишили аеропорт.
21:48
Сили антитерористичної операції залишили свої позиції в аеропорту Донецька, повідомляє Reuters.
21:42
У Дніпропетровську пройшов патріотичний флешмоб. Медики з синьо-жовтими прапорцями стали "живою картою" України