25 вересня 2014

17:44
Президент України Петро Порошенко сподівається, що до фонду відновлення Донбасу вдасться зібрати не менше ніж $1 млрд.
17:29
Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман наголосив, що для впровадження реформи децентралізації влади парламент має схвалити відповідні закони до кінця року.
17:20
Нова будівля Наукової бібліотеки Національного технічного університету «ХПІ» відкрилася вчора,24 вересня, за адресою: вул. Червонопрапорна, 16. Нову будівлю побудували поруч зі старим бібліотечним корпусом і з'єднали їх переходами.
17:04
Про це сьогодні сказав голова Харківської ради Сергій Чернов, спілкуючись з журналістами після завершення пленарного засідання. Сергій Чернов, коментуючи ситуацію з казначейськими заборгованостями, зазначив, що за останній місяць вона кардинально змінилася на краще.
16:47
Рішенням Харківської обласної ради Шарівський палацово-парковий комплекс передано в оренду на 25 років Благодійному фонду «Омріяна Країна» (керівник фонду - громадський діяч, уродженець Харкова Олексій Толкачов).
16:38
25 вересня на пленарному засіданні ХХХ сесії Харківської обласної ради VІ скликання було внесено зміни до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2014 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 30 січня 2014 року № 936-VI.
11:38
Жителі Київського району повідомляють про пожежу і дим.
11:30
У Луганській області за добу постраждали 2 бійці сил антитерористичної операції. Про це говориться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, передає РБК-Україна.
11:12
Негода, що обрушилася на Дніпропетровськ, принесла немало бід жителям обласного центру.
10:58
Реверсні поставки газу дозволили Україні заощадити 500 млн дол. через різницю в ціні палива з країн Євросоюзу та Росії. Про це в ході виступу в Раді зовнішніх відносин США заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає УНІАН.