15 вересня 2014

22:46
У середу, 17 вересня, уряд планує ухвалити рішення про імплементацію Угоди про асоціацію з Євросоюзом, повідомляє УНІАН.
22:38
У Харківській області затримали чоловіка, який викрав у хлопця мопед. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВДУ в Харківській області, інцидент стався у Балаклійському районі. До міліції із заявою про викрадення мопеда "Delta" звернувся 22-річний місцевий житель.
22:01
У дорожній пригоді в Харківській області водій невстановленого авто збив пішохода.
21:52
II Українсько-польський соціальний захід з популяризації науки для дітей та молоді «Наукові пікніки» відбудеться 20 вересня в саду ім. Т. Шевченко. У «пікніках» візьмуть участь 20 команд з харківських вишів і наукових центрів - університету ім. Каразіна, «ЛандауЦентру», технічного університету «ХПІ», медичного університету, університету міського господарства ім. Бекетова, університету цивільного захисту України, аерокосмічного університету ім. Жуковського та інших вишів і центрів, які представлять більше 50 наукових експозицій.
21:41
Симфонічний оркестр Харківської філармонії сьогодні, 15 вересня, дав концерт на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України. Музиканти присвятили свій виступ майбутньому Дню рятувальника. Курсанти, педагоги, ветерани та інші гості святкового заходу почули музичні твори таких композиторів, як Ісаак Дунаєвський, Йоганн Штраус, Антонин Дворжак.
21:19
На Харківщині співробітники Державної прикордонної служби України спільно із співробітниками СБУ затримали трьох громадян України. Вони на автомобілях намагалися незаконно перетнути державний кордон з товарами народного споживання. Про це повідомили "SQ" в прес-службі Держприкордонслужби.
21:07
У Дніпропетровську співробітників управління боротьби з організованою злочинністю направлять на службу до зони АТО, повідомляє газета «Сегодня».
20:56
У Дніпропетровській області організували волонтерську мобільну бригаду екстреної соціально-психологічної допомоги. Волонтери працюють з військовослужбовцями-учасниками антитерористичної операції на сході країни та їх родичами, повідомляє газета «Сегодня». Мета роботи кризових психологів – надання екстреної соціально-психологічної допомоги та всебічної підтримки захисникам України, виведення їх з кризового стану і недопущення розвитку посттравматичного стресового розладу, повідомляють в місцевій ОДА.
20:41
Навколо Маріуполя ведеться активне будівництво третьої лінії фортифікаційних споруд. У будівництві щодня задіяні десятки одиниць техніки, сотні робочих рук. Подібна активність захисників міста викликає занепокоєння місцевих жителів. У зв'язку з цим, сьогодні, 15 вересня, на засіданні штабу оборони міста дано доручення представникам влади на місцях - роз'яснити жителям необхідність подібних споруд, наприклад, блокпостів. Про це повідомляє співтовариство "Оборона Маріуполя".
20:22
15 вересня в Донецьку, в порівнянні з попереднім днем, відносно спокійно. Періодично чути звуки вибухів. За повідомленням Донецької міської ради, вночі з 14 на 15 вересня в місті не було активних бойових дій. Станом на ранок 15 вересня обстановка в місті напружена. Звуки залпів, за повідомленнями жителів, періодично чутні в Ленінському і Кіровському районах.