11 вересня 2014

23:57
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову із Президентом Франції Франсуа Олландом.
23:51
Українські підприємства, орієнтовані на постачання продукції до Росії, зупиняють свою роботу. Про зупинку виробництва повідомляє сьогодні прес-служба Харківського заводу ПАО "Автрамат".
23:36
Станом на 23.30 ситуація в Донецьку залишається напруженою. У деяких районах міста чути постріли, а в районі аеропорту — вибухи та залпи.
23:28
У Луганській області у районі Стаханова з важкої артилерії обстрілюють блокпости сил АТО. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив депутат Київської міської ради Ігор Мосійчук, передає УНН.
23:19
Польща очікує зростання постачань газу з РФ. Оператор польської газотранспортної системи, компанія Gaz System чекає за підсумками сьогоднішнього дня збільшення постачань російського газу до Польщі на більш ніж 30%, що може дати змогу їй відновити припинене вчора прокачування палива до України.
23:00
Яценюк вважає, що такі дії РФ є «чітким знаком ненадійності Росії як газового постачальника».
22:14
Президент України Петро Порошенко телефоном обговорив з президентом Європейської Ради Германом ван Ромпеєм ситуацію на Донбасі.
22:16
10 вересня в приміщенні Львівського католицького університету відбулася презентація книги радожурналіста Ігоря Померанцева «Вільний простір».
22:05
У лікарні імені Мечникова буквально повернули до життя двох солдатів української армії, які отримали важкі поранення у боях на Донбасі. Операції тривали більше 5 годин, і сьогодні медики говорять: здоров'ю бійців нічого не загрожує, повідомляють "Деталі".
20:11
Українські дизайнери розробили шрифт, який повністю відтворює почерк письменника Тараса Шевченка. В онлайн-режимі цим шрифтом вже можна писати листи. А невдовзі шрифт Kobzar KS можна буде скачати й встановити на персональному комп'ютері.