13 вересня 2014

21:01
Гривня знизилася ще на дві копійки.
20:23
Дніпропетровськ виготовив найбільшу в Україні шоколадку до дня міста. На свято вийшли тисячі жителів Дніпропетровська. Про це повідомив представник міської ради.
20:21
Бойовики ДНР активізували діяльність під Маріуполем. Там орудує їх розвідка, яка встановлює місце розташування сил АТО.
20:18
У мирний час в місті працювало 60 бригад "швидких", зараз же залишилося тільки 5.
20:16
Потерпілим визначили індивідуальний курс реабілітації. У Харківській області в стаціонарних умовах фахівці Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (ВМКЦ НнР) надали медичну допомогу більше 2000 особам, які постраждали в зоні проведення антитерористичної операції. Про це УНН повідомили в Регіональному медіа-центрі МО України. Так, серед тих, хто прибув з району ведення бойових дій на Донбасі, більше 1800 військовослужбовців Збройних Сил, близько 180 співробітників МВС, приблизно по 20 прикордонників і бійців СБУ, а також 13 цивільних осіб.
20:13
12 вересня 2014 року відбулася презентація книги польського економіста, ініціатора польських економічних реформ 1989-1991 рр. професора Лешека Бальцеровича "800 днів: коротка історія великих змін".
00:34
Порядок денний на засідання Ради асоціації 17 листопада вже сформовано, повідомив Президент України.
00:32
Для реалізації проекту "Стіна" на україно-російській межі вже виділені 100 млн грн, відправлена техніка та представники держпідприємств. Про це сьогодні в ефірі "5 каналу" сказав прем'єр-міністр України АрсенійЯценюк, передає кореспондент УНН.
00:28
На ВАТ "Турбоатом" (Харків) у вересні зібрали і провели функціональні і масляні гідровипробування робочого колеса для енергоблока №6 Дніпродзержинської ГЕС (Дніпропетровська обл.). Про це повідомив сайт підприємства. Устаткування здане під відвантаження, його відвезуть на станцію. Завод також виконає шеф-монтаж і пусконалагоджувальні роботи.
00:25
Проект створення лабораторії ДНК-аналізу в Харкові вимагає додаткового фінансування. Про це 12 вересня на засіданні постійної комісії Харківської облради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією і злочинністю повідомив начальник Головного управління МВС України в Харківській області, депутат облради Анатолій Дмитрієв.