14 вересня 2014

21:40
Національний банк України залишив курс основних валют на колишньому рівні.
13:00
У НБУ запевняють, що будуть обслуговувати свої зобов'язання, враховуючи папери НАК «Нафтогазу».
12:56
Харківська область тепер може бути забезпечена власним паливно-енергетичним ресурсом. Недавно було знайдено газоконденсатне Малокрінківське родовище, яке після довгого дослідження дало точне підтвердження реальних запасів викопного приблизно на 30 млн.куб.м. Відкрита свердловина може виробляти до 20 тис.куб.м газу всього лише за добу. Таким чином, видобуток палива може істотно перевершувати наявний на даний момент реверс газу з ЄС по одній трубі. Цього можна досягти за рахунок більш детального дослідження родовища та застосування модернізованої технології.
12:52
На День міста малюки каталися набережною в святкових "екіпажах". Як повідомляє сайт 056.ua, учора, 13 вересня, в Дніпропетровську проходив конкурс візочків. Мами спеціально підбирали образ для малюка і його"транспорту". Кращі були відзначені журі.
12:47
У районі Донецького аеропорту чутні артилерійські залпи. Про це повідомляють РІА Новини з посиланням на бойовиків.
12:44
Луганчани продовжують допомагати один одному в поширенні інформації про те, що відбувається в місті.Одна з ініціатив - Книга пам'яті, в яку кожен може додати інформацію про відомих йому загиблих. За останній тиждень до Книги пам'яті додалося 10 нових прізвищ. Зараз їх 337, повідомляє газета "ХХІ століття".