20 вересня 2014

11:15
19 вересня в рамках Форуму солідарності волонтерів відбулася робота по секції «Інформаційна політика та інформаційна безпека».
23:07
З десятої ранку в неділю, 21 вересня, харків'яни малюватимуть на бруківці вишиванку. Орнамент буде суто слобожанським. Мальоване полотно стане найбільшим в Україні. Спеціальні фарби для роботи роздадуть усім, хто забажає долучитись до роботи.
22:58
20 вересня в Харкові пройшла звітно-виборча конференція обласного осередку «Просвіти». На ній було обрано нового голову та раду осередку організації.
16:29
За період з 1 по 16 вересня відтік депозитів з банківської системи сягнув 6,4 млрд грн, з яких в іноземній валюті - 0,4 млрд дол. Про це розповіла глава НБУ Валерія Гонтарєва в інтерв’ю "Дзеркалу тижня. Україна".
14:30
Росія є найбільшим агресором з часів Ялтинської мирної конференції й руйнує створену після Другої світової війни систему колективної безпеки.
14:20
Жителі Верхньодніпровського району в лісосмузі знайшли 2 артилерійські снаряди часів Другої світової війни.
14:10
Кордони території, які контролювалися українськими військовими в районі Луганська, знову змінилися. Цього разу вони посунулися до лівого берега річки Сіверський Донець. Про це в ході брифінгу повідомив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий.
14:04
Вибух у Донецьку стався в результаті попадання снаряда в цех казенного заводу хімічних виробів, в якому знаходилася промислова вибухівка. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив перший заступник мера Донецька Костянтин Савінов.
09:05
Експерти і НБУ називають ефективним курс близько 12 грн/долар, але на чорному ринку долар вже пропонують по 14,5 грн.
18:39
В харківській галереї сучасного мистецтва«Костюринський провулок» триває виставка художниці-аматорки Марії Єрлигіної «В мире неназванном».