6 вересня 2014

01:56
5 вересня в незалежному культурному центрі«Indie» пройшла зустріч харківських вікіпедистів, де було обговорено перспективи розвитку україномовної Вікіпедії.
21:06
Стрімко розвиваються події із альтернативним забезпеченням українців голубим паливом, котре припинила подавати сусідня країна, ще й освічуючи процес вогняними спалахами на Сході країни. Європейська спільнота суттєво допомагає Україні у тому, щоб питання Асоціації з ЄС не було тільки формальним. Вирішуються оперативно і нові схеми постачання газу реверсним способом. Швидко і злагоджено вирішені політичні і технічні питання.
21:00
Прем'єр-міністр ініціює створення слідчої комісії за фактами торгівлі озброєнням та військовою технікою в 2004-2014 рр. Про це повідомляє прес-служба секретаріату Кабінету міністрів.
20:52
Через відсутність коштів зупинена робота збагачувальної фабрики Львівської вугільної компанії. У вугільній галузі Львівської області склалася критична ситуація, через відсутність коштів зупинено роботу збагачувальної фабрики Львівської вугільної компанії, що у свою чергу призвело до припинення переробки та відвантаження вугілля.
20:47
Порошенко сподівається, що Путін готовий розділити відповідальність за дотримання перемир'я.
20:42
Харків має колосальний потенціал інвестиційної привабливості, вважають бізнесмени
15:20
У Партії розвитку підтримують домовленості про припинення вогню, які були досягнуті під час переговорів у Мінську 5 вересня.
13:17
Росія має великий дефіцит молока і є найбільшим імпортером сирів.
13:14
Найбільше подорожчали яйця, рис, соняшникова олія, хліб, макаронні вироби, сало, цукор, м'ясо молоко, риба.
13:06
Нові санкції Євросоюзу поширяться на лідерів Росії, Криму, а також самопроголошених «Донецької та Луганської народних республік».