10 березня 2015

18:34
З 11 березня в "столиці ЛНР" планують почати видавати пенсії. Передає сайт «Інформатор».
17:48
В Інтернеті можна купити підробний пропуск в зону АТО. Ціна підробки - усього 300 гривень. Шахраї пропонують пропуск в будь-який район "народних республік". Проте ніяких гарантій успішної поїздки вони не дають.
17:36
Для багатьох жителів міста різке подорожчання проїзду в міському транспорті стало актуальною проблемою. Сьогодні біля будівлі мерії відбулися збори активістів, невдоволених подорожчанням цін на проїзд.
13:39
Співробітники СБУ в Харківській області затримали озброєного бойовика самопроголошеної "ЛНР", завербованого ватажком терористів "Бабаєм".
12:36
За інформацією бойовиків, вони планують атакувати позиції ЗСУ під Лисичанськом після 10 березня. Як заявляє прес-служба полку "Азов", бойовики "ЛНР" готують масштабний наступ на Лисичанськ, і в цілому на сході України по усій лінії фронту. Орієнтовно, це станеться після 10 березня. Ця інформація стала відома в результаті радіоперехоплення на частоті бойовиків.
12:26
Геннадій Москаль з 5 березня 2015 року очолив керівництво Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Він вступив на посаду після ухвалення відповідного розпорядження згідно із статтями Закону і наказом президента України.
12:14
Три грубих порушення, допущених при підготовці і проведенні Засновницьких зборів при ХОДА 21 лютого, поставили під сумнів необхідність існування цього органу. Про це 10 березня на прес-конференції в Харківському кризовому інфоцентрі заявив Президент Асоціації приватних працедавців Олександр Чумак.
11:59
У Харкові 8 березня померла відома актриса театру Російської драми імені Пушкіна Антоніна Москаленко. Актриса померла на 96-му році життя, повідомляє сайт театру.
11:46
Представник організації «ДНР» втік від своїх наймачів і розповів працівникам СБУ Харкова про факти вбивства та мародерства. Повідомляє сайт "Інформатор".
11:13
Молодий харків'янин, який раніше попадався на майнових злочинах, на вулиці ранив ножем перехожого. Повідомляє сайт «Восточний дозор».