25 березня 2015

20:44
23 березня 2015 року на 63 році життя помер член Координаційної Ради від Харківського Козацького Слобідського Полку Крайовий Отаман Українського козацтва Потапов Сергій Юхимович. Сьогодні з першої до другої години дня в штабі Слобожанського козацького округу, що на вулиці Ганни, 21, відбулася громадянська панахида та прощання з померлим.
17:10
Про звичаї, що панують на захоплених бойовиками українських територіях, стали говорити навіть в російських судах.
16:09
Спостерігачами ОБСЄ був зафіксований вибух з 82-мм мінометів неподалік села Бердянське над позиціями українських військових.
15:51
Президент України Петро Порошенко планує вчинити робочу поїздку в Харківську область 26 березня. Про це пише ряд харківських ЗМІ з посиланням на власні джерела в ХОДА. При цьому офіційна інформація на сайті Президента і Харківської ОДА доки відсутня.
15:43
Хлібозаводи, що забезпечують хлібом Харків і область, мають право підвищити ціну соціальних сортів хліба всього на 12-15%. Про це повідав віце-губернатор області Марк Беккер в ефірі телеканала Simon.
15:34
Залізничне полотно було підірване сьогодні в другій половині дня на кордоні Межевського і Покровського районів. Інцидент стався в 145 км від Дніпропетровська, в районі між станціями Просяна і Демурине.
15:28
Як вважає губернатор Луганщини, людям на окупованих територіях давно час піднімати повстання. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:21
У результаті зіткнення водій «Жигулів» від отриманих травм помер. Учора, приблизно о 16-00 в центрі Донецька біля будівлі «Главпочтамта» сталося ДТП. Джип Range Rover, повний бойовиків, на великій швидкості влетів в автомобіль «Жигулі».
15:14
Заступники колишнього губернатора Дніпропетровської області, які подали у відставку, Святослав Олейник і Борис Філатов запрошують тих всіх, хто бажає, на мітинг-концерт. Захід пройде в центрі міста 28 березня о 14:00 на площі Героїв Майдану.
10:39
При перерахунку зарплат і пенсій на території «ЛНР» буде використаний коефіцієнт 1 до 2. Цю постанову озвучила «Рада міністрів ЛНР». Згідно з нею, усі пенсії, зарплати, соціальні і інші виплати тепер «згідно з чинним законодавством» можна робити в «паралельній» валюті «ЛНР» - російському рублі.