31 березня 2015

19:36
Президент Порошенко затвердив склад Конституційної комісії. Комісію поповнили нардепи, судді, експерти в області права, а також представники міжнародних організацій. Склад комісії опублікували на офіційному сайті глави держави.
13:37
В Харкові почала виходити газета «Гражданское общество», яка на даний момент є єдиним незалежним друкованим виданням в місті.
11:56
Засідання пройде о другій годині дні в стінах Вищого спецсуду. Ця установа буде розглядати можливість перенести процес слухання справи Кернеса до суду іншої області країни. Зараз справа знаходиться в Дзержинському суді.
11:42
У самому центрі міста біля будівлі облдержадміністрації за ініціативою Міжнародної служби з міграції відкрилася арт-інсталяція «Невидимі». Сто двадцять штучних людських силуетів встановлені в парку перед ОДА. Вони втілюють 120 тисяч українців, які потрапили в руки торговців людьми.
11:09
У президента України на військовій формі з'явилася нова нашивка.
10:59
У «ЛНР» вигадали нову «секретну зброю». Офіційне видання «ЛНР», газета «Республіка» повідомляє про установки з вироблення «сухого туману». Повідомляє сайт «Восточний дозор».
10:49
Покупці опублікували ціни на продукти з «Першого республіканського» супермаркету, що нещодавно відкрився, в Донецьку. У «державній» мережі продають українські товари. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
10:35
Концерт проходив в невеликому клубі «Підпілля Махно», і заклад насилу вмістив тих, хто бажає. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
10:26
У Дзержинському райсуді Харкова 31 березня о 10.30 почнеться слухання справи «Євромайданівці проти Геннадія Кернеса». Як повідомив «Восточному» адвокат мера Андрій Гунченко, Кернес приїде до суду і візьме участь в слуханнях.
10:09
Вибух, що прогримів на Основі о третій годині ночі 31 березня, зруйнував п'ять метрів залізничних шляхів, внаслідок чого з рейок зійшли два порожні вагони потягу. На щастя, обійшлося без жертв, пише «Дозор» з посиланням на прес-службу облпрокуратури.