2 березня 2015

21:28
Після розгрому силовиками "ЛНР" козачого штабу в місті Червоний Промінь, козаки вирішили оскаржити їх дії в "прокуратурі ЛНР". Повідомляє сайт "Восточний дозор".
21:22
У результаті внутрішніх конфліктів, бандити з бригади "Одеса" не хочуть підкорятися Плотніцькому і надали докази його "темних справ". Члени "Одеси" знайшли і зламали склад Плотніцького, де він зберігав товари, вкрадені з супермаркету "Метро" і з гуманітарних вантажів.
15:59
Бойовики у черговий раз обстріляли Станицю з автоматів. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
15:54
Керівництво "ЛНР" і "ДНР" проводять тотальне чищення верхньої ланки командування бандитських формувань. Причини, що спонукали до таких дій, - тотальні грабежі і мародерство серед бандитів і розкрадання гуманітарного вантажу, а також самоправство і непокора наказам.
14:10
Син екс-депутата Верховної Ради і лідера харківських комуністів Алли Александровської зараз знаходиться у Бєлгороді, звідки координує дії так званих "харківських партизан". Такі відомості оприлюднили журналісти ТСН.Тиждень.
14:03
Медики оцінюють стан усіх людей, які постраждали під час вибуху бомби біля Палацу спорту 22 лютого, як задовільний. За словами віце-мера Харкова С.Горбунової-Рубан, усі вісім людей, які залишаються в лікарнях міста, досі потребують нагляду медиків.
13:50
1-го березня, близько 10.00 в Запоріжжі на ротацію приїхала третя гаубична артилерійська батарея. Традиційно на Уральських казармах військових зустрічали волонтери, родичі, друзі та небайдужі городяни.   
13:37
Обмежити законодавчо нападки на владу в Україні не вдасться, сказав у коментарі "ГОРДОН" журналіст Юрій Бутусов.
12:23
1 березня на площі Свободи пройшло недільне віче, на якому говорили про захист Харкова та права міліції.