6 березня 2015

19:13
Національний банк України зміцнив гривню по відношенню до іноземних валют, говориться на сайті регулятора.
18:57
"Керівництво ЛНР" обіцяє запустити банківську систему "республіки" в найближчі дві-три тижні. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
18:30
Лікарі, які рятували людей під вогнем "Градів", отримали з рук губернатора ордени і медалі. Медики лікарні міста Щастя, яка знаходиться практично на лінії фронту, були нагороджені державними нагородами.
18:20
Мобілізаційна кампанія в "народну армію ЛНР" тріщить по швах. У Луганську пройшло чергове засідання, на якому глава "ЛНР" Ігор Плотницький висловив своє невдоволення результатами мобілізації по Луганську.
18:09
Вони провели ремонтно-відновлювальні роботи і зараз розвантажують там зброю. Про це повідомив спікер АТО Андрій Лисенко. Інформує сайт «Восточний дозор».
17:57
Автівку Андрія Янголенка, який очолює батальйон "Слобожанщина", підірвали магнітною міною. Про це повідав його брат, який керує батальйоном "Харків-1", Сергій Янголенко.
17:18
У Харкові був підірваний автомобіль Андрія Янголенка, командира батальйону "Слобожанщина".
11:54
5 березня в арт-підвалі Харківської муніципальної галереї відбулася презентація антології «Образ, тіло, порядок. Гендерні дослідження в міждисциплінарному спектрі».