13 березня 2015

19:55
У місто, втомлене від розгулу грабежів і беззаконня «нової влади», їдуть ще майже 3000 «помічників». Повідомляє сайт «Восточний дозор».
19:47
Влада «ЛНР», прикинувши вірогідні фінансові потоки, які течуть повз власні кишені в руки заповзятливих скупників металобрухту, вирішила масово закривати нелегальні пункти прийому. Про це заявив «глава ЛНР» Плотницький.
19:27
Після введення пропускної системи з проблемами зіткнулися мирні жителі, а не бандити і озброєні найманці. Про це заявив Олександр Кихтенко, губернатор Донецької області.
19:09
Клуб займатиметься патріотичним вихованням молоді Дніпропетровська. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
11:19
На пасажира із забороненим багажем зреагував міліційний службовий пес при огляді потягу "Харків-Одеса". Як встановили пізніше харківські правоохоронці, 27-річний житель Миколаєва перевозив марихуану. Як запевнив міліціонерів затриманий, наркотики він зберігав виключно для особистого використання.
11:05
У Національному університеті цивільного захисту України для завучів і методистів харківських шкіл проведуть заняття з безпеки життєдіяльності. Як повідомляють в міськраді, тренінги, які відбудуться 13 і 16 березня, відвідають близько 250 харківських педагогів.
10:30
Правоохоронці затримали 38-річного харків'янина, якого підозрюють в пограбуванні ювелірного магазину в одному з супермаркетів на Салтівському шосе. Як стверджують в прес-службі облуправління МВС, у слідчих є усі підстави підозрювати цю конкретну людину в здійсненні пограбування.
10:20
Оголошена раніше виплата пенсій 11 березня не відбулася.Крім того, розміри виплат скоротили (зараз це в перерахунку менше 40 доларів), і дату видачі постійно переносять.
10:14
У результаті підривання автомобіля загинули чотири мирні жителі, враховуючи дітей. Бойовики так званої "Донецької народної республіки" поспішили перекласти відповідальність за трагедію на бійців ЗСУ. Вони вже розмістили відповідну інформацію від "Міністерства оборони ДНР на своєму сепаратистському сайті "Донецьке агентство новин".
10:01
Лідер групи "Океан Ельзи" представив свій новий проект - експеримент "Уночі". 11 березня співак і музикант заспівав 11 пісень у рамках нового проекту "Вночі". Усі пісні були написані вночі, і судячи з реакції глядачів, пришлися їм до душі. Вакарчук назвав свій проект експериментом, і судячи з усього, експеримент вдався.