27 березня 2015

21:29
26 березня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартувала виставка скульптури Катіба Мамедова під назвою «Весняне натхнення».
18:51
26 березня в арт-підвалі Харківської муніципальної галереї пройшла культурологічна дискусія під назвою «Чи можливо та потрібно врятувати старий Харків?»
14:43
26 березня в Орджонікідзевському районному суді відбулося чергове засідання у справі бійця батальйону «Айдар» Олександра Лахмана. Підтримати звинуваченого прийшли громадські активісти.
12:31
Учора в самому центрі Донецька на розі вулиць Челюскінців і Ватутіна розстріляли автомобіль, в якому знаходився керівник батальйону «Міраж» Роман Возник (позивний «Циган»). Возник і його охоронець були вбиті на місці. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:12
По дорозі з Горлівки в Артемівськ, при спробі об'їхати блок пост, в полі підірвався пасажирський автобус. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
12:01
У кінці квітня в Луганську пройде музичний фестиваль «Рок поза політикою». Як повідомляли організатори, за традицією, захід «Рок поза політикою» пройде в ПК Залізничників, на базі луганського «Рок-клубу». Вхід буде вільним, і відвідати його зможуть усі ті, хто бажає.
11:29
Три харків'яни - Олександр Ярославський, Олександр Фельдман і Всеволод Кожемяко - увійшли до рейтингу 100 найбагатіших українців за версією журналу Forbes. Власник групи DCH Олександр Ярославський з 774 мільйонами доларів посів сьоме місце в списку.
11:19
Обвал туристичного ринку і важка економічна ситуація можуть змусити авіакомпанію Авіалінії Харкова припинити польоти в Україні. Про це пише ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на чотири незалежні джерела, близькі до керівництва авіаперевізника.
11:12
Потужна лінія оборони, що відповідає світовим стандартам, відокремить Україну від Росії. Про це 26 березня в Харкові заявив глава держави П.Порошенко.
11:06
Психолог Френк Пьюселік проведе 28 березня в Харкові семінар по роботі з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР) для психологів, волонтерів, соціальних працівників і членів сімей воїнів.