24 березня 2015

20:25
24 березня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася презентація снайперської гвинтівки, купленою волонтерами для бійця ДУК «Правого сектору».
13:51
Якщо у вас є дві квартири або ви здаєте житло в оренду, тепер це не буде перепоною для одержання субсидії на послуги ЖКГ. Отримати житлову субсидію мають право ці власники квартири чи будинку, які витрачають на оплату ЖКГ, виходячи з соціальної норми житла або з соціальних норм користування послугами, більше ніж обов'язковий рівень плати.
13:17
Волонтери і всі небайдужі добровольці ремонтують приміщення, в якому планується відкрити реабілітаційний центр для бійців, які повернулися із зони бойових дій. У селі Степовому, в колишньому приміщенні табору відпочинку, активно ведуться відновлювально-будівельні роботи силами волонтерів і активістів Дніпропетровська.
13:10
Як повідомляють місцеві жителі, п'яні кадировці і осетини (або абхази) влаштували бійку із стрільбою в центрі Донецька біля ресторану «Панорама». Підсумок колотнечі: троє - в лікарні з пораненнями, двоє - вантаж 200. На парковці біля ресторану два автомобілі згоріли дотла, ще один сильно пошкоджений.
12:56
Під вогонь снайпера потрапили журналісти 5-го каналу, які прибули до зруйнованого моста разом з представниками ОБСЄ. На даний момент міст і прилегла територія знаходяться під контролем бойовиків «ЛНР». Вони змогли організувати переправлення людей і вантажів і обладнали блокпости по обидві сторони моста.
10:29
Нацбанк зміцнив гривню. Повідомляє сайт Нацбанку України.
10:23
У Харкові на вулиці Пушкінській автомобіль «Subaru» врізався в «ЗІЛ», що йшов назустріч. Від зіткнення водій іномарки випав з машини і потрапив під колеса автомобіля «Honda». Від отриманих травм 21-річний водій «Subaru» помер на місці ДТП.
10:13
Створена за розпорядженням Президента спецкомісія перевірятиме всі без винятку органи управління Харкова і області, у тому числі Харківську міськраду, ХОДА і місцеві районні ради. Як пише Урядовий Кур’ єр, буде перевірена діяльність місцевих органів влади за період з 2010-го по 2014 рік включно.
10:07
Викрадачем виявився 30-річний житель Чугуєва, який пояснив свої дії бажанням покататися. Як встановили правоохоронці Чугуївського райвідділу, чоловік розбив скло в «Жигулях», припаркованих біля кафе в селі Нова Покровка, відкрив двері, сів за кермо поїхав «кататися».
09:58
Усьому винне аварійне відключення електроенергії на Петрівському водоводі, внаслідок чого постачання води в Луганськ різко скоротилося. Повідомляє сайт «Восточний дозор».